On a Video Call

Om os

Vi arbejder med globale og komplekse organisationer som har virtuel kommunikation som omdrejningspunkt for produktivitet og samarbejde.

Vi laver skræddersyede workshops som tager udgangspunkt i de udfordringer som mange teams kæmper med i dag:

Kommunikation og samarbejde når medarbejdere er spredt på forskellige lokationer, og der veksles mellem kontoret og hjemmet, virtuelle, fysiske og hybridmøder.  

Trine Bastian .jpg

Trine Bastian 

Ejer og underviser  

Jeg har en lang arbejdserfaring fra private og offentlige organisationer, og har i flere år været marketingansvarlig i en global IT virksomhed med kollegaer og samarbejdspartnere over hele verden.

Mit primære kommunikationsmiddel har været virtuelt, og værdiskabende online og hybridmøder har derfor været en central succesfaktor i mit arbejde, og blevet en naturlig kompetence for mig. Overdragelse af de indsigter, og den energi der kan skabes online er fundamentet i Bastian Kommunikation. 

Som brand- og marketingansvarlig har jeg coachet ledere og salgsteams i strategisk kommunikation, og jeg er certificeret NLP Practitioner og Business Coach.

Min erfaring på tværs af en lang række industrier, kulturer og lande har givet mig en forståelse for hvordan forskellige organisationer fungerer, som sikrer, at jeg leverer en skræddersyet service, der matcher mine kunders specifikke behov.